(14)

Ved Ernas side

lydbok og e-bok


Hvordan er det for en helt vanlig mann å være gift med statsministeren? Hvordan er det å leve et familieliv når medienes lyskastere står på døgnet rundt? Hvordan er det å møte amerikanske presidenter, førstedamer og globale superstjerner?

Sindre Finnes har opplevd alt dette og deler generøst fra sitt liv med Erna Solberg. Resultatet er en innsidefortelling om gleder og sorger, om stolte øyeblikk og hva det koster å realisere ambisjoner i toppolitikken.

Boken inneholder skarpe observasjoner fra sidelinjen og nye, oppsiktsvekkende opplysninger om noen av de største politiske skandalene og maktkampene fra de siste årene. Den er også en kjærlighetserklæring til en statsminister og partileder, mor og ektefelle.


Oppleser: Kim Helge Strømmen
Varighet:

2.3

14 vurderinger

Erlend

5.10.2023

Kjeltring

Øyvind

26.9.2023

møkka folk

Fredrik

3.8.2023

Skjønner ikke hvorfor Finnes skriver bok, når han deler så lite personlige ting som ektemann til Erna. Boken virker å ha vært gjennom streng sensur internt i Høyre, hvor alt som kunne vært morsomt og selvironisk er vasket bort. Skulle ønske Finnes delte mer personlige historier «bak fasaden», og ikke serverte så mange selvfølgeligheter.