(53)

Nattefokk

lydbok


"Nattefokk" er den andre i en serie på fire bøker fra Öland. Når den kraftige stormen som kalles fokk, feier inn over Öland, gjør man best i å holde seg innendørs. Fokket kommer fra nord med snø og kulde, og trekker alt med seg på sin vei. Den tidligere fyrvokterboligen Åludden gård har stått tom i mange år når Katrine og Joakim Westin fra Stockholm kjøper eiendommen. Husene er bygd av tømmer fra et skip som forliste i 1846, og ryktet vil ha det til at det nordre fyret bare lyser natten før noen skal dø. "Nattefokk" er en blanding av kriminalroman og spøkelsesfortelling, og også en beretning om sorg - der trådene samles i fokkvær på Åludden gård selveste julenatten.


Oppleser: Ivar Nørve
Varighet:

4.4

53 vurderinger

Aliz

15.1.2024

Likte denne enda litt mer enn den første boka i serien! Veldig bra skrevet! (Og synes oppleser var helt grei, selv om jeg likte oppleser fra første boka bedre).

Charlotte

14.7.2023

spennende bok, slukes i ett strekk, er så glad det er mer! har skrudd opp hastigheten og opplever ikke at deler feil innleser

Trine

4.9.2022

Utrolig slitsomt at oppleser har en så pipende pust…er ikke halvveis engang, men vet at boka er bra, men dette forstyrrer veldig. Hun som leste opp bok nummer 1 var mye bedre.