(91)

Halvor Bakke: Mitt rom

lydbok


Uventede hendelser, overraskende vendepunkter, opp- og nedturer, varme vennskap, skeiv kjærlighet, dyp livsglede og viktigheten av bobler (i stettglass) til hverdags, gjør Mitt rom til en berikende leseopplevelse for langt flere enn Halvor Bakkes interiørfrelste menighet. Den folkekjære tv-personligheten og superpopulære interiørdesigneren Halvor Bakke har lenge tatt oss med inn i andres rom gjennom tv-skjermen og i flere bøker. Nå åpner han døren til sitt eget rom. Vi får høre om oppveksten hans som odelsgutt på Bakke gård i Stavern, om såre skoleår med mobbing og om hans gryende erkjennelse av å være homofil – og med det frykten for å brenne i helvete, slik pastoren i det frikirkesamfunnet Bakke-familien tilhørte sa ville skje med sånne som ham. Det gjorde ikke saken enklere at Halvors egen far satt i kirkens eldsteråd. Mitt rom er også fortellingen om Halvor Bakkes eventyrlige reise fra stillingen som flyvert til posisjonen som landets største interiørprofil, anerkjent, ettertraktet av fagfolk og med over 300 000 følgere på Instagram.


Oppleser: Halvor Bakke
Varighet:

4.3

91 vurderinger

Ragnhild

7.2.2024

Flott bok. Meget godt skrevet og lest. Viktig tema. God å ha på øret når man selv står med malerkosten i hånden. Takk Halvor♥️

Nick

28.1.2024

Rått å høre,sterkt av han å lese selv

Anonym

14.11.2023

Er stor fan av Halvor Bakke og av "Eventyrlig oppussing", men dessverre litt skuffet over boken. Den er skrevet av Svein Tore Bergestuen etter samtaler med Bakke. Men selv om man får innblikk i alt fra barndom med mobbing og menighetsliv, det å stå frem som homofil, kjærlighetsliv og skilsmisse, en voksende og fremgangsrik karriere og personlige utfordringer så føles det tidvis overfladisk. Tidvis føles boken også som en wikipediaartikkel eller en reklameannonse. Bakke leser selv med sin behagelige stemme, noe som er hyggelig, men han virker samtidig ukomfortabel med å lese om seg selv og leser litt "mekanisk" med litt lite innlevelse, som kunne gitt boken mer særpreg, varme og personlighet. Bakke jobber mye og har mange baller i luften, noe som fremheves på slutten av boken, hvor man også "reklamerer" for andre aktuelle bokprosjekter...kanskje denne boken her burde fått modnes og blitt gitt litt mer tid før den kom?