(82)

En ny nabo

lydbok og e-bok


Uendelig underholdende, fabelaktig morsom

og nydelig sladrete: "En ny nabo" er den herlige

oppfølgeren til bestselgeren "Velkommen til oss".

Et vakkert, ungt par fra London har nettopp flyttet

inn i nabolaget. De er helt herlige, men de trenger jo å kjenne sin plass. Og hvem er bedre til å lære dem om hvordan den sammensveisede landsbyen fungerer, enn Flappy selv?

Men Flappy må også hanskes med en ivrig beundrer, et nyttårsball og et utall andre sosiale sammenkomster. Så mye tid og krefter det hele tar! Attpåtil kommer sønnen Jasper på et uventet besøk. Han er et sjarmerende vesen, men med en total mangel på ambisjoner og driv. Legg til den pretensiøse kona hans og deres to krevende

barn, og Flappy er i ultrahøy beredskap.

Santa Montefiore har solgt over 400 000 bøker i Norge og over 4 millioner internasjonalt. Hun har gjort utallige intervju i norske aviser og TV. Hun er nær venn av den britiske kongefamilien og gift med den anerkjente historikeren Simon Sebag Montefiore.


Oppleser: Kjersti Idem
Varighet:

3.7

82 vurderinger

Anonym

10.1.2024

Flappy er en irriterende kvinne, med et latterlig navn. Og er det en ting Flappy er god på, så et det å være selvtilfreds og å ta æren for andres innsats. Blir i overkant mye skryt og smisking. Mange finner nok Flappy's karakter festlig og underholdene, men jeg synes ofte det hele ble noe slitsomt og irriterende, noe som imidlertid ikke hindret meg fra å høre ferdig både "Velkommen til oss" og "En ny nabo". En anderledes bok fra Montefiore.

Anonym

12.11.2023

Herlig 😍

Marion

17.7.2023

Artig bok. Ikke fullt så begeistret for oppleser. Lite innlevelse i teksten.