(56)

Edderkoppen

lydbok


Arvid Engen - møbelhandleren fra Jessheim som plutselig spilte hovedrollen i 80-tallets storpolitiske thriller. Hvem var den ukjent mangemillionæren med kontakter helt til topps i AP og LO? Hva ville han? Hvilke metoder brukte han? Opererte han på egen hånd eller stod det mektigere folk bak ham? I denne boken avdekkes intrigespillet i kampen om makt og posisjoner innen arbeiderbevegelsen - og i politiet. Her tegnes et helt annet bilde av virkeligheten enn det politikerne selv har prøvd å skape i sine selvbiografier. Lydboken er innlest av Viggo Johansen, Ingar Helge Gimle, Mads Ousdal, Gustav Nilsen og Håkon Ramstad. I tillegg medvirker Reiulf Steen, Arvid Engen, Tor Aspengren, Rolf Hansen, Per Vassbotn, Jon T. Kvikne og Per Karlsen.



4.2

56 vurderinger

Pål

29.12.2023

God oversikt og praktfullt for de som har sett Makta og er interessert i bakgrunn. Selv skulle jeg ønske meg mer detaljer. Men én god bok alt i alt

Adam

21.11.2023

Dette var helt nytt for meg, altså historien. Men når jeg nå følger med på serien Makta, så ble det naturlig å undersøke hva alt dette er for noe rart. Boken Edderkoppen fyller deler av dette hullet. Det er mye rart som skjer i norsk politikk, iallfall historisk.

Øystein

7.10.2021

En god bok. Noe tung i formen.