(129)

Dødelig olje

lydbok og e-bok


Del 15: Theodor Solomonsen.

En mann faller i sjøen fra oljeplattformen Martin Linge og omkommer og politietterforsker Bodil Lien må reise ut i Nordsjøen for å etterforske dødsfallet. Kort etter mottar Equinor en bombetrussel mot samme plattform.

En kurdisk Ingeniør sprenger seg selv i luften med en bilbombe utenfor kontorbygget til Equinor i Bergen og familien hans blir funnet drept.

En muslimsk celle blir mistenkt for å stå bak trusselen mot oljeplattformen og drapene.

Etter hvert som politietterforsker Bodil Lien gransker saken, dukker det også opp trusler fra motorsykkelklubben Red Angels, som består av gamle nynazister, som har byttet ut jødehatet med muslimer. Det blir for mye for politiet alene, og de må søke hjelp hos PST og forsvarets etterretning.

Og midt i skuddlinjen mellom alle disse fraksjonene står Theodor Solomonsen og advokat Miriam Lundquist.


Oppleser: Ivar Nergaard
Varighet:

4.0

129 vurderinger

Ellen

27.3.2024

lite troverdig. når både sykepleier og patolog ikke reagerer på at en med symptom på lavt blodsukker, tar insulin. Å to sprøyter?? insulin doseres som oftest i penn/pumpe utenfor sykehus. i tilfellet her sannsynlig penn. så der har man mulig dødsårsak, og skyldig sykepleier!!

Bård

12.3.2024

Spennende nok med mange mulige retninger underveis, men denne, som mange bøker i denne serien tidligere, er skjemmet av skrivefeil og feil bruke av ord og uttrykk. I tillegg blir det med ujevne mellomrom brukt feil navn på karakterer i boka. Her ble plutselig Henning Grønnestad til Henrik. I tidligere bøker har det vært samme tilfeller - frustrerende og forvirrende!

Anonym

29.10.2023

Veldig god, men løsningen kom tidlig. Lå liksom mellom linjene. Ockhams