(33)

Å finne hjem

lydbok og e-bok


Velkommen til Thunder Point - en småby full av mennesker du aldri kommer til å glemme.

Etter et kort ekteskap med en notorisk utro mann har Sarah Dupre endelig funnet et sted å dra til for å gå videre. Nærmere bestemt Thunder Point, en sjarmerende liten kystby med vakre strender og hyggelige innbyggere. Her kan hun komme over sine sorger og fokusere på sitt eget velbefinnende.

Da Hank Cooper kommer til Thunder Point, er det på grunn av en arv etter en avdød venn. Det han bestemmer seg for å gjøre med arven kan komme til å påvirke hele byen. Hank har aldri vært en person som slår seg til ro, og Thunder Point skulle egentlig bare være et kort stopp på livets vei. Det er da han treffer Sarah, en kvinne like komplisert som hun er vakker.


Oppleser: Vilde von Krogh
Varighet:

4.3

33 vurderinger

Anonym

20.4.2023

Nydelig historie og godt lest! Gleder meg til den neste 😍

Anonym

7.3.2023

Boken handler om tap, svik og mobbing, om aleneforeldre, nye begynnelser, vennskap og ny kjærlighet. Dessverre så er historien, dialogene og språket i boken banalt, intetsigende og til tider "barnslig" og på grensen til kleint. Boken er kanskje bedre på engelsk? Virker nesten mer som enn ungdomsroman enn voksenroman. Et inntrykk som for meg forsterkes av oppleserens stemme og lesestil. Jeg liker å høre på lydbok mens jeg pendler til jobb, men henger meg dessverre ofte opp i oppleseren, noe som rett og slett kan ødelegge lytteropplevelsen, noe det gjorde her. Oppleseren har for meg en stemme som hadde passet bedre til barnebøker.

Rita

30.10.2021

Fantastisk