(28)

Vindmøller på stranden

lydbok


Rosa og Bee mimrer ofte om den greske øya hvor de hadde en vidunderlig ferie som tenåringer. En dag oppdager de at den gamle vindmøllen på øya er til salgs, og siden Rosa nettopp har sagt opp jobben og Bee har avlyst sitt eget bryllup, bestemmer de seg for å dra til Paros, kjøpe vindmøllen, restaurere den og åpne et gjestehus. Det eneste som mangler er Iona, den tredje venninnen som var med dem på den eventyrlige reisen da de var unge. Iona har sine gode grunner til ikke å ta kontakt med sine gamle venninner - helt til hun en dag innser at vennskapet med Rosa og Bee er det eneste som kan redde henne.


Oppleser: Guri Schanke
Varighet:

3.9

28 vurderinger

Anonym

24.1.2023

Sjangertro. "Lettlest", koselig og snilt, selv de mer dystre delene, dette inntrykket forsterkes av opplesers myke og søte stemme som ikke helt traff meg. Forsøkene på mannsstemme ble nesten irriterende. Historiene til de tre venninnene er i seg selv helt ok, men dialogene blir litt enkle og lite troverdig i språkbruk (kan skyldes oversettelsen også selvfølgelig), og jeg klarte ikke helt å bli engasjert eller drømme meg bort til Hellas.

Hege

11.8.2022

Koselig . En av de beste innleserne,

Rita

9.8.2022

Boken er grei nok, det samme er oppleser, men med engang oppleser prater med "mannestemme" detter jeg helt ut. Det blir stakkato og unaturlig, men igjen når oppleser leser med" sin" stemme er det helt ok. Hun har en fin stemme. Jeg styrer egentlig unna bøker med oppleser pgr av at det blir unaturlig når oppleser bruker mannestemme.... Les heller naturlig, jeg hører på enormt mange lydbøker, og oppleser er halve opplevelsen.