(91)

Synnøves system: ryddelykke fra A til Å

lydbok og e-bok


Synnøve Skarbø etablerte seg som Norges ryddedronning med fjorårets braksuksess Synnøves system. Bare uker etter lansering signerte hun kontrakt TV-serien Norske rotehjem på TV-Norge. Og så bar det ut på veien i månedsvis. Synnøve har ryddet seg igjennom et utall kaotiske norske hjem med kamera på slep og notatblokken i baklomma. Resultatet er Synnøves System: Ryddelykke fra A til Å, en ryddemanual proppfull av nye tips og triks og praktiske lifehacks for å holde hjemmet organisert. Og ikke minst hysteriske anekdoter om alle rotekoppene hun har møtt på sin vei. En absolutt must-have for de som drukner i duppeditter og hybelkaniner - og ryddegale perfeksjonister som vil lære av dronningen selv.


Oppleser: Synnøve Skarbø
Varighet:

4.1

91 vurderinger

Robin

1.10.2023

Elsker rydding og denne boka har den mest effektive metoden. tempoet er litt raskt, men er derfor fin å høre flere ganger på øret mens man rydder. Jeg syntes ikke det er negativt med Clas Ohlson tips da jeg uansett handler der mye.

Anders

23.7.2023

Mange nyttige tips å ta med seg i hverdagen!

Tina

26.10.2022

Tipsene er gode, men jeg lurer på hvor mye forfatteren har fått betalt av Clas Ohlsson, for den uendelige reklamen var like irriterende som å se en film som "aldri" blir ferdig pga all reklamen.