(43)

Siv: med egne ord

lydbok


Siv Jensen har hatt en usedvanlig spennende reise fra hun entret norsk politikk med et brak i 1997. Siv var bare 36 år da hun etterfulgte Carl I. Hagen som Frp-formann i 2006. Hun tok over det mannsdominerte partiet med den største selvfølge og ledet Frp til historiens beste valgresultat.

Fra å være et protestparti i evig opposisjon ble Frp et ansvarlig regjeringsparti, og i seks år styrte Siv Jensen landets økonomi med stø hånd som finansminister. I denne ærlige beretningen tar Siv oss med inn i politikkens bakrom, og forteller åpent om dramatiske forhandlinger, oppvaskmøter og håndtering av skandaler.

Siv takker sin varme storfamilie for å ha gitt henne trygghet til å stå i stormene. Hun skriver åpenhjertig om baksiden av medaljen - i et konstant offentlig lys - og om savnet av en mann å dele gleder og sorger med.


Oppleser: Siv Jensen
Varighet:

4.5

43 vurderinger

Lars

26.11.2023

En veldig god og ærlig bok, som gir økt sympati med Siv Jensen 🙂

Andreas

17.12.2022

Inspirerende! Og spennende å få lov til å bli kjent med Siv. Det er ekstra sterkt å høre henne lese selv. Jeg har lært å forstå mye mer om henne, om Fremskrittspartiet, og om norsk politikk.

Anonym

11.8.2022

Er ikke Frp'r, men var nysgjerrig på Siv. Syntes den var godt skrevet og godt lest av forfatteren selv. Kan anbefales👍