(48)

På egne vinger

lydbok og e-bok


En historie om frihet, forbrytelser og kjærlighet Året er 1891. Sytten år gamle Linde lever et bekymringsløst og beskyttet liv på en liten husmannsplass i Nes herred. Men en sommernatt skjer det noe som forandrer livet hennes for alltid ... - Nå skal du bli med meg ut, så vi ikke forstyrrer din far, hvisket han. - Men jeg kan ikke love deg at du kommer til å nyte det like mye som jeg. Du har en ild i deg, jeg kan se det i øynene dine. Linde møtte blikket hans. - Nettopp, sa han og nikket. - Det er nettopp det jeg liker. Madam Othilie Conradsen er dronningen av det mørke Vaterland og har full kontroll over hvem som besøker bordellet hennes - helt til det dukker opp en gjest fullstendig ulik alle andre hun har truffet.



4.2

48 vurderinger

Siv

26.7.2022

Sikkert en fin bok, men innleser gjør at det blir litt kjedelig å høre på, prøvde å forandre på hastighet, men det hjalp ikke

Stina

2.1.2022

Har nå fullført hele serien og jeg har storkost meg fra første til siste side sammen med Linde og de andre. Ida er en fantastisk forfatter! Anbefales på det varmeste!