(158)

Operasjon Skipsvrak

lydbok og e-bok


Et undervannsmysterium.

Et kraftig uvær har skylt vrakrester og skrot opp på stranden i Elvestad. Tiril og Oliver finner noe som avslører en forsøplingsskandale, men også noe som tyder på at det ligger et gammelt skipsvrak på havbunnen utenfor Elvestad. Dette er en ny sak for Detektivbyrå nr. 2, og denne gangen er mysteriet under vann!

Bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er en av Norges bestselgende barnebokserier gjennom tidene, med et opplag på hele 3 millioner bøker. Flere av dem er filmatisert, og det er også laget teaterforestilling basert på det populære universet. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad.

I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver - og hunden Åtto - som samler bevis, leter etter sammenhenger og jakter på forbrytere. I 2022 ble de tre karakterene kåret til tidenes beste barnebok-karakterer av bransjenettstedet Bok 365.



4.6

158 vurderinger

Maria

15.8.2022

Boka er vidunderlig fantastisk den fortjener ti stjerner ikke fem men det var så mange jeg kunne gi så da ble det fem men hvis jeg kunne gi mer hadde det blit ti.

Anonym

7.8.2022

Gøy bok

Hagen

25.7.2022

Jeg syntes denne lydboken var ganske bra, det var litt vanskelig og følge med på starten fordi jeg så ut av vinduet og zoomet ut