(0)

Omvendt

e-bok


"Jeg innså at jeg aldri hadde lest noe slikt som Omvendt før. Snakk om unikt!" -Readers' Favorite (5/5 STJERNERS ANMELDELSE)

I denne brutalt morsomme fortellingen fra middelalderen, har Draghan - den fryktede feltgeneralen - en eksistensiell krise rett før det store slaget. Hans plettfrie vandel av trofast, blind vold trues av frykten for blod, guder, og søtsaker.

HISTORIER FRA MELLOMTIDEN er en serie korte humorfortellinger som henter sin inspirasjon fra Terry Pratchett, Monty Python og Douglas Adams. Langtidsmarinert i nordisk noir - menneskets dårskap, raust med brå død, sprudlende dialog, underfundige betraktninger og absurde utfall - dette er glitrende mørke og skyggelagt lys.

Hver historie er frittstående, klar til å nytes når du kjenner suget etter en halvtime med fornøyelig, kløktig, latterhikstende underholdning. Lengter du etter overraskelser, uventede vendinger og et høyoktan-sirkus med brodd? Let ei mer, for i Mellomtiden kan alt skje!

Om forfatterne

Svingen & Pedersen er en norsk forfatterduo som skriver fortellinger for en morsommere verden. Ifølge leserne deres (og dem selv) har de en stil og humor som kan beskrives som «absurd, abrupt, mørk, jovialt barbarisk og latterlig lattervekkende».

De har bergtatt publikum med liveshow, medvirket i og regissert eget tv-program; uansett arena, så har slagferdig humor og absurde skråblikk på virkeligheten alltid vært deres varemerke. Nå har de ledet alle sine kreative krefter inn i Historier fra Mellomtiden, en serie korte humorfortellinger bejublet av så vel kritikere som lesere.