(513)

Når havet stilner

lydbok og e-bok


TREDJE BOK I WILLIAM WISTING-SERIEN

Stavern er tåkefylt og folketomt. En mann blir funnet bevisstløs på trappa til apoteket, han er skutt i magen. Det er tydelig at noen ville at han skulle bli funnet. Ikke lenge etter finner politiet forkullede beinrester i et nedbrent hus like ved. Da et oppblåst lik blir skylt opp på stranden, begynner Wisting å ane at han jobber med en kriminalsak av uante dimensjoner.

De prisvinnende bøkene om politietterforsker William Wisting er blant Norges mest populære krimserier gjennom tidene, og de er nå trykket i over 2,5 millioner eksemplarer. I tillegg er bokserien utgitt på over 30 språk, og det er også laget TV-serie basert på den.


Oppleser: Ivar Nergaard
Varighet:

4.3

513 vurderinger

Laila

21.10.2023

veldig spennende!

Hanne

31.8.2023

Like spennende og velskrevet som alltid 🙂

Anonym

25.8.2023

Jeg synes oppleseren gjør karakterene, og spesielt damene, noe stakkarslige, milde og ubesluttsomme. Det er som om det er et spørsmål bak hver uttalelse. Hovedpersonen selv er den eneste med fast stemme og klar og bestemt uttrykk. Dette var enda tydeligere i de først bøkene, så det er håp om korrigering utover i serien. Ellers er oppleser tydelig og flink. Bøkene er godt skrevet, lettlest krim.