(80)

Miraklenes tid: 0-2 år

lydbok og e-bok


Å få en baby er et mirakel. Hver eneste gang. Og som forelder vil du så gjerne gjøre det rette. Denne boken er en guide på veien. Til søvn, mat og lek, til ordene som begynner å komme og behovene som melder seg. Boken er en reise gjennom milepælene alle nye foreldre har foran seg, men først og fremst gir den tryggheten både du og barnet trenger for å utvikle et langt og godt forhold sammen. Psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery har 20 års erfaring med arbeid blant barn og familier. I denne boken hjelper hun deg å skille gode råd fra dårlige, og hun viser deg hvordan du - i alt dette kaoset - finner din egen foreldrestemme. I tillegg deler hun egne erfaringer og triks for å hjelpe både barn og foreldre gjennom en tid full av mirakler - og store utfordringer. "Miraklenes tid: 0-2 år" er den andre boka i serien "Foreldremagi".


Oppleser: Ulrikke Døvigen
Varighet:

4.7

80 vurderinger

Christine

6.3.2024

Fantastisk bok for foreldre som står midt i småbarnsfasen. Den legger ikke føringer, men får en derimot til å reflektere over hva man ønsker å gi videre til barnet og hvilke innvirkning egen oppdragelse har hatt en selv og hvordan den i dag påvirker oppdragelsen av eget barn. - Anbefales på det sterkeste!

Caroline

21.7.2023

fantastisk bok med innhold som gir kunnskap og refleksjon om hvordan barna er og hva man kan forvente samt gjøre anderledes

Viktorija

8.4.2022

Går gjennom de viktigste punkter om barn i den alderen. Lett å høre på og man får med seg gode tips og påminnelse om å være til stedet for barnet sitt. Veldig bra!