(97)

Min historie: biografi

lydbok


Hvor mye må du ofre for å bli best i verden? Dette er historien om en av våre aller største idrettsutøvere. Han som tapte alle skirennene, men aldri ga opp. Om viljestyrke, om en bestefar og et barnebarn, om ensomheten og usikkerheten, og om å våge å være den man er. Gutten som trosset alle og revolusjonerte langrennssporten. Om gullene, skandalene og bilturen som forandret alt. Fortalt av Petter Northug - den eneste som vet den sanne historien.

"Den første smerten kommer i beina. Den neste i brystet. Men jeg må presse videre. Til smerten begynner å dunke i tinningen. Til blikket smalner inn. Til alarmen går i hele kroppen. Det er da jeg rykker."


Oppleser: Paul Ottar Haga
Varighet:

4.5

97 vurderinger

Tove

31.1.2024

Fantastisk bok av Petters historie❤️ og lest med slik innlevelse at man kan tro det er Petter selv som forteller👍 For en inspirasjon!Magisk! Takk for en flott bok!❤️

Kristian

16.6.2021

Det å gjenoppleve karrieren til verden beste skiløper og forstå hva som må til for å bli best. En bok alle unge idrettstalenter bør lese.

Torill

14.6.2021

Trist å lese hvor lite forberedt han var for å takle livet utenfor idrettsarenaen, og jeg mener dette kan ha mye skyld for flere av de tragiske hendelsene. Men han må selvfølgelig selv ta ansvar for egne valg, og sterkt å lese / høre hvordan han gjør nettopp det. Tusen takk for mange fantastiske timer vi har fått oppleve foran TV'n, fordi du har stått på i timesvis, dagevis, og år i trening. Du har gitt av deg selv, for Norge, så takk. Lykke til videre i livet Petter