(243)

Men du ser ikke syk ut

lydbok


Ragnhild Holmås ser helt frisk ut når du treffer henne på kafé. Så hvorfor jobber hun ikke? Er hun egentlig så syk som hun sier? Hun er en av flere hundre tusen nordmenn som lever med en usynlig sykdom. Selv om de har ulike diagnoser, kan de oppleve samme bagatellisering og mistenkeliggjøring - fra leger, Nav og arbeidsgiver, til og med fra venner og familie. De får høre at de må skjerpe seg. Slutte å syte. Bare tenke positivt. I boken Men du ser ikke syk ut utfordrer Holmås denne mistenkeliggjøringen. Hun inviterer leseren med bak kulissene til en person som later som om hun er frisk i frykt for å bli mistenkt for å late som om hun er syk.



4.6

243 vurderinger

Kristina

23.4.2024

Fantastisk bok. Akkurat denne bør alle jeg mener ALLE lese! For å få forståelse på hva vi kronisk syke må gjennomgå av følelser etc! (men jeg vil skyte inn at folk med ME har blitt friske med mirakel infoen fra Anthony William (Medical Medium) bøkene hans er forut sin tid og de blir brukt av leger verden over. og forskning stjeler infoen fra hans bøker. De har aldri klart å motbevise NOE som står i bøkene, kun bare bevist gang på gang at det er rett. og jeg kjenner flere som har blitt kvitt ME med EBV protokollene over noen år. Det samme med ms og andre mystiske sykdommer. Det er nemlig 4 stadier av EBV viruset og det gjemmer seg i organer. Og første er når man får kyssesyken. Du må drepe EBV viruset for at du kan bli frisk. Selleri juicen er et av verktøyene det er en urtedrikk. Jeg er selv kronisk syk selv og har blitt kvitt prikking og nummenhet + 30 andre symtomer med MM info over de siste årene. Jeg sverger til denne infoen. Vil bare også gi håp og her finner man svar!

Jeanette

16.4.2024

Fantastisk bok❤️bør leses av alle, spesielt venner, familie , kollegaer av en med kronisk sykdom🥰Kjenner meg godt igjen.

Jill

8.4.2024

Denne boka var fantastisk på alle måtar. Ho beskriv det å leve med kronisk sjukdom på ein særs realistisk måte, men med mange humoristiske krumspring. Eg lo både godt og ofte. Denne boka er for alle, og skulle treffe like godt dei som ikkje lever med kronisk sjukdom. Dei fleste har enten en i familien, på jobben eller i venneflokken som lever med desse plagene. Anbefalast på det varmaste!