(72)

Inni er vi alltid unge: aldringsmeditasjoner

lydbok og e-bok


«I en av de store vindusflatene så jeg plutselig et glimt av moren min, høy, tynn, med et litt steilt ganglag og et ubekvemt uttrykk i ansiktet. Problemet var bare at moren min var død for mange år siden. Personen i vinduet var meg.»

Ingenting burde være mer forventet, men allikevel er ingenting mer uventet enn alderdommen, sier Sissel Gran. Hun er psykolog og parterapeut, en slags kjærlighetens evige forsvarer, og slett ingen aldersforsker. Hvorfor er hun plutselig blitt så opptatt av temaet aldring? 67 år gammel kjenner hun alderen på kroppen og skjønner at hun nå definitivt er i gruppen «eldre».

Sissel Grans ønske er å utfordre seg selv: Kan hun, gjennom å nærme seg temaet aldring, greie å utvikle en modigere holdning overfor det ufravikelige, at livet en dag er over?


Oppleser: Sissel Gran
Varighet:

4.5

72 vurderinger

Anonym

20.4.2023

En veldig varm og klok bok for alle aldre som gir mange ettertanker til egne erfaringer om oss selv og mennesker vi har rundt oss som befinner seg i ulike aldersgrupper. Jeg likte godt at boken blir lest av forfatteren selv.

Maria

7.9.2022

Em god og lærerik bok som alle godt voksne burde lese

Anne

21.6.2022

Tankevekkende og nyttig også for en 40-åring.