(126)

Inn i det ukjente

lydbok og e-bok


Femtende og siste bok i serien. Endelig var Mori og vennene hans ved målet. Endelig skulle de få kjennskap til Den hellige solens hemmelighet. Men ennå var de truet av mørke krefter. De onde ordensridderne hadde innhentet dem, og Den hellige solen ble voktet av en ufattelig ondskap.

Lest av Camilla Belsvik


Oppleser: Camilla Belsvik
Varighet:

4.6

126 vurderinger

Cecilie

17.6.2023

Synes det alltid er litt trist når seriene hennes kommer til slutten . Men det betryggende er at det er flere igjen . Selv med litt start vanskelig i begynnelsen med at leseren ble litt for nyhet lesning gikk det mye bedre etterhvert. Da man ikke lyttet til stemmen men til historien . Å de senere bøkene gikk det veldig bra med hun som leste inn å ❤️

Marianne

24.11.2022

Spennende å avslutte med en ny begynnelse..

Nanio

12.7.2022

Har du lest ferdig Heksemesteren og ikke lest sagaen om isfolket anbefales det. Før man leser/lytter serien hvor de to sys sammen i "sagnet om lysets rike" Sagaen om Isfolket, Heksemesteren og Sagnet om lysets rike er en spennende skildring om kampen mellom det gode og onde. Både i mennesket og i verden. Har lest alle tre seriene i ungdomstid, og nå har jeg lyttet igjennom de som voksen. Like spennende og fascinerende.