(80)

Hvordan vinne venner: slik får du innflytelse og fremgang

lydbok og e-bok


VIL DU MESTRE LIVETS STØRSTE HEMMELIGHET? Hvordan du bygger gode, langvarige relasjoner og vennskap? Denne lydboken hjelper deg å forstå hvordan andre mennesker tenker og oppfører seg, slik at du kan vinne flere venner og påvirke mennesker rundt deg. Dette er nyttig kunnskap både i arbeidslivet og i private sammenhenger. Samfunnsutviklingen tilsier at Carnegies filosofi og teknikker er minst like aktuelle i dag, som da den aller første utgaven av boken ble utgitt i 1937. I en verden med økt konkurranse og mange spisse albuer, hvor det stilles krav og gjøres mål av alt vi gjør, blir det stadig viktigere å være bevisst på sin egen opptreden overfor andre. Lydboken inneholder også suksesshistorier, pluss råd om hvordan du kan bruke teknikkene på en måte som faller naturlig for akkurat deg.



4.3

80 vurderinger

Ken

25.6.2023

En favoritt som jeg leser igjen og igjen med noen års mellomrom. Lettlest og proppfull av kunnskap og erfaringer fra Carnegies eget liv. Anbefales.

Ole

23.6.2023

Helt fantastisk bok som lærer en hvordan man kan opptre som ett ennda bedre og veltalende menneske. En håndbok til ett bedre liv, både i privatlivet og i jobbsammenheng!

Halvard

5.11.2022

En Aha opplevelse av de store