(76)

Godt nok for de svina

lydbok


"Godt nok for de svina" sa pappa alltid når noe var bra nok." Det reddet Anita Krohn Traaseth fra å bli perfeksjonist og "flink pike". Denne boken handler om hvordan hun, en helt vanlig norsk jente uten ekstraordinære ambisjoner, ble leder. Den handler om å gripe mulighetene, vise hvem man er og tørre å stole på at man er god nok. Den handler om å lede andre, men ikke minst om å lede seg selv.

Anita Krohn Traaseth er lederen bak bloggen Tinteguri. I denne boken skriver hun personlig og humoristisk om veien til lederjobben, om å våge å være synlig, både i møterommet og det offentlige rom, som de sårbare og feilbarlige menneskene vi er. Den handler om å ta utfordringer og å omfavne arbeidslivet og alle gleder, utfordringer og muligheter til personlig vekst det gir.


Oppleser: Marte Stolp
Varighet:

4.3

76 vurderinger

Christine

30.8.2023

Inspirerende!

Monika

1.6.2023

Masse gode tips! Dønn ærlig og til tider reine ord for penga :) Elsket den. Anbefales!

Kine

24.9.2021

Jeg var ikke forberedt på å like denne boka så godt som jeg gjorde, men utover et lite øyeblikk hvor jeg nesten ble sint, var dette en så utrolig positiv opplevelse. Den ble ikke en gang satt på pause et øyeblikk! Gleder meg til å se hva hennes tips og råd vil kunne gjøre for egen fremtid!