(218)

Dødelig dans

lydbok og e-bok


Del 12: Theodor Solomonsen.

Et milliardprosjekt skal iverksettes på Hedeøy utenfor Bergen, som omfatter en vindmøllepark, leiligheter, eneboliger, butikker, kaianlegg og golfbane. De to familiene Osmundsen og Absalonsen strider om eiendomsretten til øya og mange millioner står på spill.

Theodor Solomonsen blir invitert ut til øya av Ellen Absalonsen som vil han skal hjelpe dem i konflikten og samtidig etterforske dødsfallet til sønnen som omkom i en brann i stallen til Osmundsen.

Theodor ser for seg noen fredelige dager ute på den flotte øya, men plutselig står han midt i konflikten mellom de to familiene. Han opplever at kvinnene på øya tror på hekser og har dannet sin egen heksering og driver med både blodofring, orgier og tilbedelse av djevelen. Flere merkelige dødsfall skjer, og det som han hadde trodd skulle bli en rolig og enkel sak om konfliktløsning, blir en heksedans han aldri kunne forestilt seg.


Oppleser: Ivar Nergaard
Varighet:

4.1

218 vurderinger

Anonym

17.9.2023

fengende bok.

Gerd

30.4.2023

Begynner bra, men mot slutten blir det et Sodoma av navn og forklaringer i øst og vest. Føler forfatteren rotet det skikkelig til i denne boka.

Jens

16.1.2023

Mye tull.