(259)

Den grenseløse

lydbok og e-bok


Hvor langt vil du gå for å beskytte dine egne? «Den grenseløse» er den sjette lydboken om Carl Mørck og Avdeling Q i København-politiet.

Midt i sin sedvanlige og sårt tiltrengte morgenlur med beina på skrivebordet i kjelleren på politigården i København, får Carl Mørck en oppringning fra en kollega på Bornholm. «Har du tid til å høre litt på meg?» spør han. Men Carl er avvisende når han forstår at kollegaen er i ferd med å prakke på ham en ny sak. Dermed legger mannen i den andre enden stille på røret.

Bare få timer senere viser konsekvensene av den avbrutte samtalen seg. Den er totalt uforutsigbar. Carl presses hardt og må begynne å grave i en 17 år gammel sak med et ekstremt tragisk utfall. En ung, livsglad kvinne forsvant og ble funnet drept hengende i et tre.

Avdeling Q står overfor en sak som er både vanskelig og obskur. Samtidig driver en mystisk manipulator et kynisk spill for å beskytte seg selv og sine. I møte med kompromissløse og alternative miljøer blir Rose, Assad, Carl og nykommeren Gordon utfordret på alle tenkelige vis.


Oppleser: Helge Winther-Larsen
Varighet:

4.3

259 vurderinger

Anonym

29.1.2024

Litt langtrukket

Bjørg

24.9.2023

Den beste oppleseren.

Lisa

12.8.2022

Litt langtekkelig men ellers bra