(6)

Bak fasaden

e-bok


Pastor Lee Barker forsvant sporløst for nitten år siden.

Og alle i den lille byen Stillwater i Mississippi tror at de vet hvorfor. De er overbevist om at han ble drept - av stesønnen sin, Clay Montgomery. Men de eneste som vet hva som virkelig skjedde den skjebnesvangre natten, er Clay, hans mor og hans søster. Og de holder munn.

Allie McCormick arbeidet som kriminalassistent i Chicago før en vond skilsmisse fikk henne til å flytte tilbake til Stillwater med datteren. Hun håper å finne tilbake til den roen hun en gang kjente i sin gamle hjemby, og begynner å jobbe for det lokale politiet. Men da Clays fiender slår seg sammen for å få ham bak gitteret, føler Allie seg tvunget til å finne ut sannheten. Instinktet sier henne at det ikke var han som drepte pastoren.

Sant nok er Clay en dyster og vanskelig mann med en del hemmeligheter, men han var bare seksten år da drapet skjedde. Han kan da umulig være en kaldblodig drapsmann? Allie tror at han er uskyldig, til det kommer frem nye fakta. Den tilsynelatende fromme pastoren var egentlig et ondskapsfullt monster.

Spørsmålet er om rettferdigheten allerede har skjedd fyldest ...



4.7

6 vurderinger

Lillian

6.12.2021

Overraskende og god